Ontdek waarom een reefer container de ideale opslagoplossing is. Van temperatuurbeheersing tot flexibiliteit, leer over de 9 voordelen die uw bedrijf vooruit kunnen helpen.

De 9 voordelen van een koelcontainer als opslag

Ontdek ons meest recente project, de 'Pop-up Take Away', waar we een 20-voet zeecontainer hebben omgetoverd tot een verbazingwekkende afhaalrestaurant midden in een druk industriegebied in Antwerpen. Van op maat gemaakte apparatuur tot elektrische installaties, onze vakmensen hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Lees verder om te zien hoe we van een gewone blauwe container een stralende parel hebben gemaakt

De Pop-up Take Away: Een Innovatieve 20ft Zeecontainer Transformatie

"Ontdek de zomerhit van BAR JOZEF: onze 'Plug & Play' barcontainer. De perfecte oplossing voor een zomerse dorstlesser of smakelijke maaltijd. Geen gedoe, gewoon de stekker in het stopcontact, en je bent klaar om te genieten op het terrein naast Bokrijk

Een Barcontainer, perfect voor elk event

Thermo King, onze gewaardeerde partner in logistieke vooruitgang, introduceert de baanbrekende Thermo King SuperFreezer. Een technologisch hoogstandje dat niet alleen de transportmogelijkheden voor verse vis uitbreidt, maar ook een essentiële rol speelt in het veilig vervoeren van Covid-19 vaccins bij een constante ultra lage temperatuur van -70°C. Ontdek hoe deze geavanceerde reefers de normen voor vaccintransport herdefiniëren en waarom ContainerID trots is bij te dragen aan deze cruciale logistieke operatie.

Thermo King SuperFreezer: Innovatieve Oplossingen voor Cruciale Logistiek

In de wereld van transporteurs rijst vaak de vraag over de noodzaak van reefer gensets voor het correct uitvoeren van werk. In deze blogpost geven wij antwoord op waarom gensets, vooral in combinatie met Thermo King, onmisbaar zijn voor effectieve koeltransporten.

Thermo King reefer gensets: Essentieel voor Betrouwbaar Koeltransport

Een container ombouwen naar jouw wensen? Ontdek onze oplossingen

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv