Bij Container ID leveren we verschillende diensten op gebied van containers. Bij ons kan je containers huren of kopen, gensets huren, genieten van de opslag van containers alsook de reparatie, renovatie en modificatie van verschillende soorten containers. Ook voor de refurbishing van containers kan je bij ons terecht en dankzij de expertise van onze vakmensen voorzien we ook maatwerk. Niets is ons teveel gevraagd!

Container ID


Visie

Bij ContainerID streven we ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn dat de wereld van zeecontainers transformeert. Onze visie is gebaseerd op innovatie, duurzaamheid en het herdefiniëren van de rol van zeecontainers in verschillende sectoren.

We geloven dat elke zeecontainer een potentieel heeft om een duurzame en functionele bijdrage te leveren aan verschillende industrieën, ver buiten de maritieme wereld. Ons doel is om de standaard te zetten voor het opwaarderen, hergebruiken en aanpassen van zeecontainers, waardoor we de horizon van mogelijkheden verruimen en nieuwe wegen inslaan.


Missie

Bij ContainerID is het onze missie om de levensduur van zeecontainers te verlengen. Dit bereiken we aan de hand van drie stappen:

  1. Herdefiniëren van Duurzaamheid: We streven ernaar om de duurzaamheid van de industrie te vergroten door afgedankte zeecontainers nieuw leven in te blazen. In plaats van containers simpelweg naar de schroothoop te sturen, geven we ze een tweede kans door ze te renoveren en te hergebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Hierdoor verminderen we niet alleen de afvalstroom, maar dragen we ook bij aan een circulaire economie.
     
  2. Innovatie en Creativiteit: Onze focus ligt op het stimuleren van innovatie en creativiteit in de manier waarop zeecontainers worden gebruikt. We transformeren deze traditionele containers tot veelzijdige en functionele ruimtes voor industriële, commerciële en evenementiële doeleinden. Ons doel is om grenzen te verleggen en unieke oplossingen te bieden die aan de behoeften van onze klanten voldoen, hoe uitdagend het project ook mag zijn.
     
  3. Partnerschap en Samenwerking: Wij geloven in nauwe samenwerking met onze klanten om projecten van concept tot realisatie te brengen. We zijn meer dan alleen een leverancier; we zijn partners die actief meedenken en adviseren om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Ons ervaren team, bestaande uit zowel doorgewinterde experts als jonge talenten, bundelt hun krachten om innovatieve en functionele oplossingen te creëren die aan de verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen.
     

In de kern van onze missie ligt de overtuiging dat zeecontainers de toekomst vormen als veelzijdige, duurzame en aanpasbare structuren. Bij ContainerID zijn we vastbesloten om deze toekomst vorm te geven en de mogelijkheden van zeecontainers te ontsluiten voor verschillende sectoren, waarbij de principes van duurzaamheid, innovatie en partnerschap hoog in het vaandel staan.


Een container ombouwen naar jouw wensen? Ontdek onze oplossingen

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv