Eén van onze laatste projecten kreeg de werktitel "hamburgercontainer". Een 20 voet zeecontainer werd helemaal omgebouwd tot een verbluffende hamburger en broodjes bar die geplaatst werd temidden een drukke industrie zone in het Antwerpse.

De Pop-up Take Away: Een Innovatieve 20ft Zeecontainer Transformatie


Alles werd op maat gemaakt van de toestellen die in de container kwamen te staan. Zelfs de kastjes binnenin waren op maat gelast.

Als afwerking hebben we gewerkt met multiplex op de toonbanken met daarover inox. Op de containervloer hebben we zwarte anti slip matten gelegd. Dit alles om een makkelijk onderhoud te garanderen.

Ook voor alles met betrekking tot electriciteit dient u zich geen zorgen te maken. Wij hebben ervaren electriciens bij ons werken die met plezier wat kabeltjes trekken, electriciteitskasten plaatsen, verlichting monteren,...

En natuurlijk was de container niet zo mooi wanneer we aan de werken begonnen maar onze ervaren lassers , techniekers en verfspuiters zorgen dat élke container er als een parel uit kan zien. We zijn vertrokken van een blauwe zeecontainer:

en hebben dit kunnen ombouwen naar een mooie mat zwarte container met een tot in de puntjes uitgewerkt interieur.
 

U staat er vast van versteld wat U allemaal kan aanvangen met een container. En we stellen met plezier nog wat andere van onze projecten aan u voor in onze komende blogs.

Wilt U ook wat extra informatie voor een eigen project? Vergeet ons dan zeker niet te contacteren. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv