Verkoop en verhuur containers


Een container kopen of huren, dat doe je zo bij Container ID! Bekijk hier ons uitgebreid assortiment van containers dat we jou aanbieden. Scroll ook nog even verder om het verkoop- en verhuurproces stap voor stap te zien.

Koop of huur uw container bij ContainerID.
Een veilig plaats nodig voor tijdelijk spullen op te slaan of eerder een permanente oplossing zoals een tuinhuis container voor extra opslag? Direct leverbaar (wereldwijd) en praktisch! Wij verkopen ook gebruikte containers voor een kleiner budget, voor ieder wat wils!

Zeecontainer

Een koelcontainer kopen of huren? Bekijk hier ons actuele aanbod koelcontainers, bestaande uit zowel nieuwe als gebruikte containers. Het is mogelijk de koelcontainer op de gewenste temperatuur in te stellen tussen –40°C en + 40°C !

Koelcontainer

Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw festival of evenement? Onze barcontainers zijn urban, stoer en hip. De ContainerID bar container is de blikvanger op elk event. We hebben standaard modellen of kunnen maatwerk projecten uitvoeren.

Bar container

Een special container kopen of huren? Bekijk hier ons actuele aanbod special containers, bestaande uit zowel nieuwe als gebruikte containers.

Special container

Een genset kopen of huren? Gensets zijn dé oplossing voor een constante stroomvoorziening van reefers. Perfect om goederen tijdens heel de supply chain op een constante temperatuur te houden.
Op deze manier wordt de "Cold chain" volledig gegarandeerd.

Thermo King Gensets

Thermo King's reefertechnologie is gebleken de lichtste, eenvoudigste, krachtigste, efficiëntste en laagste energie verbruikende reefer unit in de industrie te zijn.

Thermo King reefer units


Hoe koop of huur je een container precies bij Container ID? Dat vind je hier!

Heb je een zeecontainer, een koelcontainer, een special container, een super freezer, of nog een heel andere soort container nodig? Kies de container die jij zoekt uit ons ruime assortiment, zodat wij ermee aan de slag kunnen gaan.

Kies je container
Stap 1

Laat je gegevens achter, zodat wij je een duidelijke offerte kunnen sturen. Leveren wij de container aan? Geef hier dan zeker ook het leveringsadres door.

*Vergeet hier zeker de huurtermijn niet te vermelden.

Geef je gegevens door
Stap 2

Zodra je je container aanvraagt, nemen wij contact op om duidelijke afspraken te maken. Na een akkoord spreken we af wanneer we de container zullen leveren. Je kan de container al verwachten na 3 tot 7 werkdagen.

Doe je aanvraag
Stap 3

We komen langs op de afgesproken datum met kraanwagen, zodat de container meteen op de juiste plaats gezet kan worden. Voorzie dus zeker voldoende plaats voor de container op het gebied. Let wel op: de uren die we op voorhand afspreken, zijn afhankelijk van externe factoren en daarom dus ook streefuren.

*Op de dag van levering start de huurtermijn

Levering
Stap 4

Op de dag van de ophaal eindigt de huurtermijn. Zorg ervoor dat je deze datum minstens 2 weken op voorhand afspreekt met je contactpersoon.

Ophaal
Stap 5*

Stappenplan van order tot ingebruikname

Nog vragen? Wij helpen je met alle plezier verder.

Koelcontainer geleverd door kraanwagen

Koelcontainer geleverd met kraanwagen  

 • -40°C tot +40°C temperatuurbereik
 • Snel geplaatst
 • 15m²  temperatuur gecontroleerde opslag ruimte

 

Maatwerk Container

Op maat gemaakte gele container met een groot opengaand luik aan de zijkant.

Kies welke kleur en variant dan ook en wij hebben het binnen no-time voor u klaar staan.

Omgebouwde Koelcontainers

Deze zeven Reefer-containers hebben we omgebouwd en geleverd om het onderzoek en de ontwikkeling van het zeeleven te bevorderen.

20ft poolhouse

De perfecte opslagruimte voor tal van mogenlijkheden, hou jouw fiets uit de regen of zorg voor een overdekte werkruimte. Jij beslist!

Ostend Beach Festival

Ostend Beach Festival Rooftop Container 

Geniet van een drankje met uitzicht terwijl je luistert naar je favoriete artiesten!

 • Trap te plaatsen langs de 4 zijden 
 • Harmonica schaduwdoeken
 • Voorzien van stroom en stopcontacten 

 

Royal Antwerp Golf Club

Royal Antwerp Golf Club Rooftop container

 • Houten elementen
 • Voorzien van zonwerende, waterafstotende harmonicadoeken
 • Stopcontacten

Huur mij!

Stock Container Hockey Club

40ft high cube stock container bij Beerschot hockey club

 • Ideaal voor toernooien of events
 • Snel geplaatst
 • 40ft HC = 30m² opslag ruimte

 

Overal Bezorgd

Geen loodzwaar liftwerk voor jou, laat ContainerID het werk doen. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een ingebouwde kraan waardoor iedere locatie bereikbaar is. Stuur ons het adres en wij doen de rest!

 

Dart Container

Het jaarlijkse Eucore-darttoernooi zorgde voor veel gelach en één gelukkige winnaar. Een perfecte container voor eindeloos dartplezier met vrienden, familie en collega’s

Onze Containers in Actie

Om jou een idee te geven van wat we allemaal kunnen, tonen we maar al te graag een paar van onze containers in actie.

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv