VERKOOP EN VERHUUR SPECIAL CONTAINER


Speciale containers

Container ID heeft ook een heel assortiment van speciale containers. Of je nu kiest voor een open top, flat rack, tank container of bulk container, de container ombouwen is altijd mogelijk.

Refurbishing

Ook om oude containers op te knappen, kan je terecht bij Container ID. In de containerwereld noemen we dit een container refurbishen. Bij het proces van refurbishing wordt de container hersteld, opgeschuurd en vervolgens geschilderd in de RAL kleur(en) die jij kiest. En om ervoor te zorgen dat jouw container nog jaren kan schitteren, zit er een beschermde coating in onze verf.

Type container

We hebben altijd een voorraad speciale containers bij Container ID. Kies zelf welke grootte je container moet hebben, zodat deze volledig aan je noden voldoet. Niet gevonden wat je zoekt? We kunnen via ons breed netwerk nog steeds de container vinden die jij nodig hebt!

Bekijk onze mogelijkheden:

  • Open top (20ft/ 40ft)
  • Flat rack (20ft/ 40ft)
  • Tank container (20ft/ 40ft)
  • Bulk container (20ft/ 30ft/ 40ft)

 

Speciale container kopen of huren

Als je een speciale container koopt of huurt, kan je kiezen om deze zelf te komen ophalen of een levering aan te vragen. Een levering via kraanwagen is ook mogelijk, zodat de speciale container op moeilijk bereikbare plaatsen gezet kan worden. Wij leveren de speciale containers snel, op de gewenste locatie en geven de nodige uitleg. Heb je een eigen container die naar een andere locatie moet? Geen probleem, wij bieden transport vrijblijvend aan!

Nog vragen? Wij helpen je met alle plezier verder.

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv