Industrial solutions


Met onze Industrial solutions bieden we originele containeroplossingen voor jouw bedrijf. Vertel ons wat je precies zoekt en we make it happen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

200ft Container omgebouwd tot verkoopautomaat. Zwarte op maat gemaakte van nieuwe containers. Voorzien van elektriciteit, LED-strip, beveiligingscamera en een open zijde.

Maatwerk is onze sterkte

Een container ombouwen tot een kantoor, reclamebord of zelf mini-labo ? ContainerID zorgt voor alles wat jij kan bedenken, van a tot z. Dankzij de expertise van onze vakmensen verzorgen we ook maatwerk, zodat jouw project tot in de puntjes kan worden afgelerverd.


Gecombineerde reefer. Een grotere koelruimte is gecreëerd door verschillende reefers aan elkaar vast te maken.

Uw op maat gemaakte XL Reefer

Naast gewone reefers biedt Container ID ook XL Reefer-installaties aan. 

Door het assembleren van reefers stellen we onze klanten in staat om grotere koelruimtes te realiseren, terwijl ze toch 100% modulair en mobiel blijven.

Wij bieden op maat gemaakte assemblages die voldoen aan uw eisen met een oneindige hoeveelheid opties en eigenschappen.


We verkopen geïsoleerde boxen. Deze zijn perfect als je een omgeving wilt hebben die een beschermde atmosfeer nodig heeft.

Van koelcontainer naar geïsoleerde box

We kunnen koelcontainers aanpassen aan uw specificaties, van het transformeren naar een geïsoleerde box tot het installeren van zijdeuren of zelfs het installeren van een vlakke vloer. 

Denk aan elke functie of specificatie, ons team kan het maken. 


Waarom kiezen voor industrial solutions?

Bij Container ID zijn we gepassioneerd om jouw project tot een goed einde te brengen. En daarbovenop maken we het nog eens zo interessant mogelijk voor jou. Containers zijn namelijk altijd makkelijk te verplaatsen, zo zit je niet vastgenageld aan één plaats maar kan je ze keer op keer gebruiken op andere locaties. Dankzij het modulaire karakter, blinken de containers ook uit in functionaliteit en design. De ideale oplossing voor jouw bedrijf!


Modulair kantoor met terras

Titan Cargo kwam naar ContainerID met de vraag een kantoorcontainer te maken. Een redelijk straight forward verzoek, tot we het ontwerp kregen. Voor dit project gebruikten we namelijk twee 20ft gebruikte zeecontainers. Daarbij werd de ene op de andere geplaatst, maar steekt die een dikke twee meter ver uit. Daarbovenop wilde de klant ook een terras met 360 view om zo een perfect zicht over het terrein te garanderen.

Een opslagcontainer op maat

De klant had voor dit containerproject specifieke eisen. Maatwerk was dan ook een must! In de container moesten specifieke machines geplaatst kunnen worden. Wij gingen met die informatie aan de slag en maakten daarom een verkleinde deur en lieten voldoende plaats tussen de opslagrekken.

Insectenkwekerijcontainer op maat

Bij ContainerID staan we altijd klaar voor speciale verzoeken. Daarom grepen we meteen de kans om het unieke idee van een lokale Belgische boer uit te werken: een mobiele insectenkwekerijcontainer. Hij wilde met dit idee een substituut vinden voor veevoeder. Na een grondige analyse en de goedkeuring van de boer, gingen we aan de slag met twee 40ft koelcontainers. Deze speciaal ontworpen koelcontainers staan voortaan op de boerderij van de klant.

Een duurzaam avontuur

Zilt, een startup die actief is in onderzoek en ontwikkeling binnen de snelgroeiende aquacultuur sector, benaderde ContainerID met een uniek project dat een grote uitdaging vormde. Het plan was een grootschalige temperatuur gecontroleerd labo te realiseren in een bestaande loods. Als basisconstructie werden koelcontainers gebruikt. Onze reefers zijn stevig geïsoleerd en zijn gemaakt van hoogwaardige, roestvrije materialen, wat ze perfect maakte voor dit project. Om duurzaam te werk te gaan, besloten we samen met de klant om gebruikte containers te nemen voor dit project.


Cases

Op zoek naar originele oplossingen voor jouw event?
Ontdek onze mogelijkheden.

Buiten Opslagruimte

We transformeerde deze container in een extra ruimte voor de opslag van tuinmateriaal met open gedeelte als buitenlounge.

Fietsenstalling Otterburg

Het bedrijvenpark Otterburg in Gent liet twee containers omtoveren tot fietsenstallingen met elektrische laadpalen.

Opslagcontainer

Maatwerk is een must en dat bewijst deze container.

 • Verkleinde deur
 • Voldoende plaats tussen maatwerkschabben
 • Langs beide zijden toegankelijk
 • Ledverlichting
 • Plug&play-principe

Vending Machine Container

Vending Machine Container Vendigo

 • Voorzien van elektriciteit, LED-strip en verkoopsautomaten
 • Aangepaste vloer
 • Extra houten scheidingswand

Omgebouwde Koelcontainers

Deze zeven Reefer-containers hebben we omgebouwd en geleverd om het onderzoek en de ontwikkeling van het zeeleven te bevorderen.

Titan Cargo Bureau Container

Deze 2 gebruikte zeecontainers vormen een kantoorcontainer met dakterras voor Titan Cargo.

 • Volledig afgewerkt en geïsoleerd
 • Voorzien van elektriciteit, verlichting
 • HVAC-systeem
 • Terras

Container met Gepersonaliseerde Stickers

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp elk ontwerp dat u maar wilt. Deze op maat gemaakte container met het merk GSI Logistics valt op als geen ander.

Plug N Play Safety Tunnel

Our Safety Tunnel for Plug N Play project!  We converted a new 10 ft and 20 ft shipping container to allow for safe entry and exit into chosen buildings during construction.

Mobiele Kantoorunit

Deze 20ft zeecontainer, omgebouwd tot een mobiele kantoorunit, is ideaal voor een tijdelijke of permanente kantoorplaats.

Overal Bezorgd

Geen loodzwaar liftwerk voor jou, laat ContainerID het werk doen. Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een ingebouwde kraan waardoor iedere locatie bereikbaar is. Stuur ons het adres en wij doen de rest!

 

DRIP Koelcontainer

DRIP in Antwerpen vroeg om een 20ft koelcontainer om het eten en drinken koel te houden tijdens het festival.

 • Koelcapaciteit van -30°C tot +30°C

 

Huur mij!

Container Tafel voor ICTC nv

Deze op maat gemaakte tafel bestaat volledig uit materiaal van een container en laat zien hoe een zeecontainervloer eruit ziet.

Belga&Co Bureau Containers

Belga&Co gebruikt deze containers als kantoorruimte en extra opslag in de coffie branderij zelf.

 • Extra deuren
 • Draaikiepramen

Spuitewerken voor Eurocore

Na helemaal opgeschuurd en opnieuw geschilderd te zijn, kon deze refurbished container perfect dienen voor Eurocore.

Zilt Labo voor Aquacultuur

Zilt klopte aan met de vraag een temperatuur gecontroleerd labo te maken. We gingen aan de slag met 8 gebruikte koelcontainers als basisconstructie om duurzaam te werk te gaan.

Insecten Kwekerij Container

Voor een lokale Belgische boer maakten we twee mobiele insectenkwekerijen van 40ft HC koelcontainers.

Realisaties

Om jou een idee te geven van wat we allemaal kunnen, tonen we maar al te graag een paar van onze favoriete realisaties en containers.

Member of

Volg ons op

© 2023 - ICTContainerID- A division of I.C.T.C nv