top of page
  • Foto van schrijveranthony arts

Opslagplaats voor COVID-19 vaccins

Bijgewerkt op: 8 apr. 2021


ContainerID COVID-19 Vaccin opslag door coldchain en Thermo King superfreezers

Bent u op zoek naar een opslagplaats of transportmethode voor COVID-19 vaccins? Dan kan ContainerID u verder helpen.


Omwille van de uitzonderlijke omstandigheden in de welke deze vaccins bewaard en getransporteerd dienen te worden, kunnen wij anticiperen op de sterk toenemende vraag naar koel- en vriesopslag. Een zogenaamde Cold-chain is absoluut noodzakelijk om gekoeld vervoer en opslag van Covid-19 vaccins ononderbroken te kunnen garanderen.

Stack of Thermo King Super Freezer on ContainerID Antwerp Depot

ContainerID, een dochteronderneming van ICTC, is leverancier voor gecertificeerde reefers en vriescontainers. Wij kunnen deze koel- en vriesboxen tevens onmiddellijk uit stock aanbieden. Onlangs zijn er meer dan 100 Thermo King Super-Freezers (tot -70°C!!) toegekomen op ons depot in Antwerpen. Vandaag is er een stock van 20ft en10ft Super-Freezers.


Tevens specialiseren wij ons in koelopslag van minder extreme temperaturen (-40°C tot +40°C). Wij bieden zowel spiksplinternieuw als tweedehands koel/vries containers aan. Er zijn naast het onmiddellijk aankopen ook opties om deze boxen te huren of te leasen met optie tot aankoop.Geïnteresseerd? twijfel niet om contact met ons te nemen voor informatie en vragen.

ContainerID logo a division of ICTC nv Antwerp

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page