top of page
  • Foto van schrijveranthony arts

Een Barcontainer, perfect voor elk event

De zomer van 2021 was helaas eentje met minder (grote) events maar wij hebben daar weinig hinder van ondervonden want onze productie heeft geen seconde stil gestaan. We mochten met ContainerID weer héél wat barcontainers verhuren en verkopen, en daar worden wij natuurlijk gelukkig van.


Onze zeecontainers zijn flexibel, personaliseerbaar en zien er ook gewoonweg heel stoer uit. En wij modificeren volledig naar wens wanneer de containers worden aangekocht.

ContainerID plug & play bar container. fietsen op container, zonnige weer, Bar Jozef in Bokrijk

Voor de verhuur is onze "Plug & PLay" container de populairste in ons assortiment. Deze barcontainer wordt op de gewenste locatie geleverd en dan is het enkel nog de elektriciteitskabel in de plug stoppen, en de barcontainer is klaar voor het serveren van frisse drankjes en/of lekker eten.

ContainerID plug & play bar container. fietsen op container, zonnige weer, Bar Jozef in Bokrijk

Eén van onze ContainerID Plug & Play barcontainers mag deze zomermaanden schitteren op het terrein van BAR JOZEF. Gelegen vlak naast Bokrijk, is dit de ideale plek om de batterijen letterlijk en figuurlijk op te laden na een prachtige fietstocht en een bezoek aan het openluchtmuseum.

Toegang is volledig gratis dus rede te meer om op ontdekkingstocht te gaan in Bokrijk met je (elektrische) stalen ros. En vergeet nadien zeker niets te bestellen in de barcontainer van Bar Jozef. Nog tot eind September 2021. See you there?!26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page