Jurgen_de_Witte_20170613_164722.jpg

Over ons

Over ons

ContainerID maakt deel uit van de I.C.T.C. groep - een Belgische NV die is ontstaan in 1966.

Met I.C.T.C. zijn wij gespecialiseerd in herstelling, onderhoud en distributie van wisselstukken voor reefers en zeecontainers. Dit mede dankzij ons team van hooggekwalificeerde reefer-ingenieurs en box-technici. Op ons depot bieden wij tevens tweedehands reefers aan, alsook de nodige opslagfaciliteiten. We hebben in totaal +200.000m² opslagruimte ter beschikking.

 

Wij zijn ook erkende service verleners voor Carrier, ThermoKing, Daikin & Starcool.

Dit alle zorgt ervoor dat wij sinds vele decennia in de haven van Antwerpen gekend staan als een innovatieve speler met ongeëvenaarde service.

In 2019 besliste I.C.T.C. een nieuwe tak te ontwikkelen waarbij de focus ligt op de verhuur van gensets en modificaties van containers.​ ContainerID werd geboren!

De werkzaamheden van ContainerID zijn uitgegroeid tot het leveren van verschillende diensten op het gebied van containers. Naast het aan- en verkopen van containers faciliteren wij ook in de opslag ervan alsook de reparatie-, renovatie- en modificatie van verschillende soorten containers.

Waarom ContainerID?

We kregen meer en meer de vraag uit verschillende hoeken om zeecontainers aan te passen naar de noden en wensen van de eindklant.

Ook zijn er vele transportbedrijven die voor bepaalde specifieke kortere termijn opdrachten nood hebben aan generatoren maar niet de behoefte noch wens hebben deze aan te kopen. Zo bedachten we flexibele huurformules voor de Thermo King Clip-on generatoren SGCO3000e.
 

Daar wij met I.C.T.C. reeds gespecialiseerd zijn in het herstellen van reefer containers in ons depot, hadden we het verlassen van containers al stevig onder de knie. Het was maar een kleine moeite om effectief te starten met het op maat maken van reefers en zeecontainers.